Welkom op de pagina van de Milchtankstellen!


24 uren per dag verse melk van het land?
Ja zeker!
Met milchtankstellen.com

Melk als
natuur-product

Wat ons in de super-markten als melk ver-kocht wordt, heeft door de opwerking aan smaak en voedings-stoffen verloren. De bewuste klant vraagt in toenemende mate voor het oorspronke-lijke natuurproduct: onbehandelde melk, vers en smakelijk.

Zo makkelijk is eigen verkoop


De eigen verkoop is inmiddels een belang-rijk standbeen voor kleine en middelgrote boerderijen – en het Milchtankstelle is de meest effectieve manier van deze eigen verkoop: geen boerderijwinkel, geen personeel of ande-re voorschriften. De klant komt, koopt zijn melk – en verheugt zich al om deze thuis vers te genieten.

24 uur

van de dag


De vraag roept naar het aanbod: steeds meer melkboeren bieden hun klanten vers gemolken rauwe melk van de melk-automaat van hun eigen boerderij aan: geld inwerpen, melk aftappen, klaar! 24 uur van de dag, zeven dagen in de week …

milchtankstellen.com


Op deze pagina’s kunt u alles lezen, wat u over de versheid-verkoopsautomaten wilt weten,
over de snelle en ongecompliceerde plaatsing op uw boerderij en de service: van de nalevering van vlessen tot uw individuele marketingstrategie.

De melktankstations

Onze klanten

“Melktankstations” zijn een trend, hun net wordt dagelijks dichter. (…) De boeren verzekeren zich door de eigen verkoop van een eerlijke prijs voor hun product, en de klanten krijgen melk van een kwaliteit en versheid, die de supermarkt niet kan bieden.

essen und trinken, 03.2014

… Ja zeker!

Bij een professionele marketing hoort ook een evenzo professioneel verschijningsbeeld.

Het op de markt brengen

Teneinde de verkoop van uw melk van het begin af succesvol is, offereren wij u een marketingoptreden met ons Milchtankstellen-logo en ons internetforum.

Compleet zorgloos

Bovendien leveren wij u ook de bijhorende flessen, infokaarten, etiketten of platen voor uw Milchtankstelle. Maakt u aanspraak op ons compleet-zorgloos-pakje en laat u zich adviseren!

Individueel voor u!

Uiteraard kunt u onze complete reclameaanbieding ook met een individueel, enkel voor uw bedrijf vervaardigd logo en een eigene homepage krijgen … Spreekt u ons aan!

Alleen maar het beste

4 redenen om een Milchtankstelle te hebben


Beste
kwaliteit

De boeren van de regio beloven een compleet verse en regionale kwaliteit van de melk. 24 uren 7 dagen per week.


Optimale directe verkoop

De melk die u in de supermarkt koopt, heeft meestal een lange weg achter de rug, tot zij de wandkoeling bereikt. Het Milchtankstelle maakt het u mogelijk, melk zonder een of ander tussenhandel direct van de producent te genieten.


Adequate
prijs


Door de directe verkoop van de melk vanaf uw boerderij verzekert u zich van een eerlijke prijs voor het hoogwaardige product melk.


Een merk.
Een gevoel.


Iedereen kent de grote benzinemerken. De een rijdt liever naar het blauwe logo, de ander geeft de voorkeur aan de gele schelp – en dit dan ook - zo mogelijk - overal. Een uniform concept, verschijningsbeeld, een uniforme service – dat brengt vertrouwen en binding van klanten tot stand.
Maakt u zich dit concept ten nutte...

Een Milchtankstelle kopen

De daagse verse landmelk van uw boerderij voor de klant steeds vers en 24 uur van de dag verkrijgbaar – neemt u voor de verkoop vanaf uw boerderij een assistent aan, die u het leven vergemakkelijkt – schoon, sneller, betrouwbaar. Verneemt u hier alles betreffende de verwerving van een melktankstation …Neemt u contact met ons op

Telefoonnetwerk: +49 25 72 6 09 83 83
Mobiel: +49 172 6277773